AnasayfaGaleriKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Röportajlar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
...........
...........


Mesaj Sayısı : 589
Kayıt tarihi : 20/07/08

Kendini gör
Başarı:
1000/1000  (1000/1000)
Yarar:
1000/1000  (1000/1000)
Azim:
1000/1000  (1000/1000)

MesajKonu: Röportajlar   C.tesi Ağus. 02, 2008 6:07 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://dizilerfan.yetkinforum.com
girl_93
Administrator
Administrator
avatar

Mesaj Sayısı : 1125
Kayıt tarihi : 29/07/08

Kendini gör
Başarı:
1000/1000  (1000/1000)
Yarar:
1000/1000  (1000/1000)
Azim:
1000/1000  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: Röportajlar   Ptsi Ağus. 11, 2008 10:58 am

ozan cobanogluyla röportaj
Soru1 : Kendinizden biraz bahseder misiniz ?İlk oyunculuğa nerede başladınız ?

Cevap1: 28 yaşındayım.Kars doğumluyum.Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk (2004) mezunuyum.İlk kez oyunculukla 1997 yılında tanıştım.Amatör bir tiyatro topluluğunda bir çocuk oyunu oynadım.Daha sonra tiyatro serüvenim 2005 yılında Konya Devlet Tiyatrosuna girişimle profesyonel bir hal aldı.Üç sezondur Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olarak görev yapmaktayım.

Soru2 : Tiyatrocu olmasaydınız ne olmak isterdiniz ?

Cevap2 : Sanırım yine bir sanat dalıyla uğraşıyor olurdum.Bu müzik olabilirdi.Müzikle çok ilgiliyim.Babamdan gelen müzik genlerim olduğundan sanırım müziği seçebilirdim.

Soru3 : Doktor Tarık karakteriyle ortak yönleriniz nelerdir ?Gerçek hayatta Ozan Çobanoğlu nasıl biridir ?

Cevap3 : Doktor Tarık bir dizi karakteri.Öncelikle Dr.Tarık ile Ozan Çobanoğlu´nu ayrı ayrı görmek lazım.Ben profesyonel bir oyuncuyum.Benim işim oynadığım karakterlere hayat vermek,onu gerçek yapmak.Bu bağlamda gerçeğe dönüştürdüğünüz karaktere mutlaka kendinizden bir şeyler katmak zorundasınız.Çekmecenizden o adama dair ip uçları çıkarmak zorundasınız.İş böyle olunca Dr Tarık ile Ozan arasındaki bağ öylesine yakın oluyor ki benim yürümem,benim gülümsemem,benim ağlamam Dr.Tarık oluveriyor bir anda.Bence on farklı kişiye Dr.Tarık´ı oynatsak o on kişinin Dr.Tarık´ı farklı olur.Çünkü ortaya çıkan sonuç oyuncunun gerçeğidir.Bu anlamda kendimi çok mutlu hissediyorum.Çünkü birini sevmek çok zordur.Dr.Tarık´ı sevmeniz beni çok onurlandırıyor.
Dr.Tarık idealist,inatçı,onurlu,dikbaşlı,sevdası için mücadele eden,aşkı için ölümü göze alan biri.Ben böylesine özel bir adamı onurla taşıyorum.Bu özellikleri ben de içimde barındırmaya çalışıyorum.ASLINDA DR.TARIK´LA ÇOK BENZİYORUZ...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
girl_93
Administrator
Administrator
avatar

Mesaj Sayısı : 1125
Kayıt tarihi : 29/07/08

Kendini gör
Başarı:
1000/1000  (1000/1000)
Yarar:
1000/1000  (1000/1000)
Azim:
1000/1000  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: Röportajlar   Ptsi Ağus. 11, 2008 10:59 am

Soru4 : Tarık karakteri sizi ne ölçüde etkiliyor ?

Cevap4 : Beni en çok etkileyen yanı Tarık´ın sabrı...Çok sabırlı ve çok inançlı bir adam.Hiç bir zaman doğrularından şaşmıyor.Bence Tarık,bulunduğu durum,mücadelesi,duruşu,ağır başlılığı ile çok etkileyici bir adam zaten.

Soru5 : Ozan Çobanoğlu olarak Dr.Tarık´ı nasıl görüyorsunuz ?

Cevap5 : Önemli bir adam.Ağzından çıkan her söze,yaptığı her şeye dikkat edilmeli.Bence iki kez düşünmeliyiz.Çünkü günümüzde yok olmaya yüz tutmuş olan dürüstlüğü,doğruluğu,sabır ve sevgiyleideal olanı yansıtıyor.

Soru6 : Zelal Hanım´ın gerçek annesi olduğunu öğrenmesi Tarık´ı nasıl etkiler ?

Cevap6 : Bu sorunun cevabını bir zaman sonra seyredip göreceksiniz zaten.

Soru7 : Dizi setinde kaç saat geçiriyorsunuz ?

Cevap7 : Gün boyu çalışıyoruz.18-20 saat.Bu durum haftada en az dört beş gün oluyor.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
girl_93
Administrator
Administrator
avatar

Mesaj Sayısı : 1125
Kayıt tarihi : 29/07/08

Kendini gör
Başarı:
1000/1000  (1000/1000)
Yarar:
1000/1000  (1000/1000)
Azim:
1000/1000  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: Röportajlar   Ptsi Ağus. 11, 2008 10:59 am

Soru8 : Bu dizinin senaryosunu ilk gördüğünüzde kendi kendinize hiç olmaz dediğiniz oldu mu ?Yoksa hemen kabul mü ettiniz ?

Cevap8 : Ben Tarık´ı çok sevdim.Projede daha çok farklı ve gerçekçi göründü.Fazla düşüğnmeden kabul ettim.

Soru9 : Sizce insanlar bu diziyi izlerken nasıl bir ders çıkarmalı ?

Cevap9 : Bu dizinin en güzel yanı hem hikayenin,hem de karakterlerin bir şeyleri tek tek temsil etmeleri.Örnek verecek olursak ;Tarık : İdealistliği,sevmeyi,Zeynep Öğretmen :Eğitime verdiği önemi,Dila : İnandığı bir adamla birlikte köyünde zorluklara karşı verdiği mücadelesi,Zelal : Oğlu ve çocukları için verdiği mücadele,Halo İbrahim : İnançla verdiği iyilik ve sevgi mesajları...Daha bir çok örnek verebiliriz.Dizinin kötüleri bile iyilik ve sevgiye yhizmet ediyor.Bir çok anlamı içinde barındıran bir dizi olduğunu düşünüyorum.

Soru10 : İnsanlardan nasıl tepkiler alıyorsunuz ?

Cevap10 : Tek kelimeyle MÜKEMMEL

Soru11 : Bildiğimiz kadarıyla dizi çekimleri zor şartlarda ve yoğun olarak devam ediyor.Ailenize yeterince zaman ayıramadığınızı düşünüyor musunuz ?

Cevap11 :Sanırım her işin bir zorluğu var.Karşılığını öyle güzel alıyorum ki bütün sıkıntıları bir anda unutuyorum.Her zaman şükretmek lazım.Daha zor şeyler var bu hayatta...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
girl_93
Administrator
Administrator
avatar

Mesaj Sayısı : 1125
Kayıt tarihi : 29/07/08

Kendini gör
Başarı:
1000/1000  (1000/1000)
Yarar:
1000/1000  (1000/1000)
Azim:
1000/1000  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: Röportajlar   Ptsi Ağus. 11, 2008 11:01 am

Soru12 : Fazla özel hayatınıza girmek olmaz ama çocuğunuzun adını öğrenebilir miyiz ?

Cevap12 : Doruk Çobanoğlu.

Soru13 : STV yi ve STV dizilerini nasıl buluyorsunuz ?

Cevap13 : STV nin kendine özgü bir yayını var.Bir tarzı ve üslubu var.Saygınlıktan ve kaliteden taviz vermeden izleyiciye hitap ediyor.Dizilerinde mutlaka bir mesaj veriyor.Ben başarılı buluyorum.

SOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNN
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Röportajlar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Melike Güner Haberleri

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Diziler :: Tek Türkiye-
Buraya geçin: